Vi har pr 1. april skiftet lager og får nu vores varer leveret fra vores lager i Poznan, Polen.

Det andet europæiske distributionscenter åbner i Polen

15. maj 2023 09.12.00
I overensstemmelse med vores strategiske planer om at levere til alle kunder i hele Europa på en hurtig, effektiv og bæredygtig måde er vi stolte af at kunne meddele, at vores andet europæiske distributionscenter (EDC) i Poznan regionen i Polen nu er åbent og i drift.

Betydelig forøgelse af lagerpladsen

Det nye lager er på over 22.000 kvm, hvilket svarer til over 8.000 pallepladser og 13.000 reolpladser samt 17 lastepladser.
  • 15.000 kvm lagerplads
  • 2.000 kvm overdækket udendørs areal
  • 5.000 m2 åbent areal
Det halvautomatiske lager med et automatisk transportsystem og højlagerreoler er designet til at fremskynde logistikprocesserne betydeligt. Yderligere 946 m² består af moderne kontorlokaler til salgs- og lagerpersonalet. Hele anlægget er udstyret med moderne løsninger. Flytningen fra lageret i Poznan startede den 15. april, og siden denne uge er der blevet sendt ordrer fra det nye EDC til kunderne.

Bæredygtigt lager

Opvarmningen af lager- og kontorbygningen er baseret på et VRV system, der anvender varmepumper, som tager varm luft udefra og fra geotermiske kilder. Der anvendes energieffektive LED lamper til at belyse de indvendige rum. Der er allerede planer om at installere et solcelleanlæg, som skal forsyne bygningen med elektricitet. Parkeringspladsen har 16 pladser, der er tilpasset til opladning af elbiler. Bygningen har fået en prestigefyldt BREEAM certificering. 
Det nye EDC gør det muligt for vores koncernselskaber at levere vores store sortiment af produkter fra lager til kunderne på en hurtig, bæredygtig og effektiv måde. Det nye distributionscenter er først og fremmest en betydelig udvidelse af vores lagerplads i Polen, men det giver også mange nye arbejdspladser til regionen.